Wernhout 1 boekt zakelijke overwinning op NVS

25-9-2016  Wernhout 1 – NVS 1  6-2 (3-0)

Wernhout boekte zonder echt goed te spelen een ruime overwinning op NVS uit Nieuw-Vossemeer. Al in de beginfase sloeg Wernhout toe, eerst kopte Davey nog rakelings over maar even later werkte de NVS-verdediging een voorzet van Jeremy uit paniek via twee verdedigers in eigen doel, 1-0. Binnen twintig minuten kwam de 2-0 op het bord, Davey gaf voor en door een communicatiestoring achterin bij NVS kon René van dichtbij de bal binnen leggen. Tien minuten voor de rust schoot Thijs uit een corner van Niels de 3-0 op het scorebord.

In de tweede helft maakte René uit een voorzet van Cristian zijn tweede van de middag, 4-0. Kort hierna deed NVS iets terug en strafte de rechtsbuiten met een stift over Jasper slordig balverlies af, 4-1. Een paar minuten later werd de marge weer 4. Uit een corner van Davey knikte René zijn derde van de middag binnen, 5-1. Een minuut later kon Wernhout wederom juigen, Thijs stuurde Jeremy de diepte in en die gleed de bal door de benen van de NVS-keeper tegen de touwen, 6-1. Een klein kwartier voor tijd bracht NVS door een penalty te benutten de eindstand op het bord, 6-2.

Volgende week speelt Wernhout uit tegen de Sint Anna Boys oftewel SAB uit Breda. De Bredanaars verloren afgelopen weekend voor de eerste keer in de competitie van concurrent OMC uit Dordrecht(dat tot nu toe nog de maximumscore heeft). Door de nederlaag zal SAB op scherp staan en zodoende zal Wernhout alles uit de kast moeten halen wil het de drie punten mee naar huis nemen.