, , , , , , , , , , , , , , , ,

De Week van V.V. Wernhout (Deel 2)

Men neme:

• Het gigantisch succes van de eerste ‘Week van V.V. Wernhout’ in oktober
  • Het 75-jarig jubileum van onze prachtige vereniging in 2018
  • Een derby Wernhout 2 -Moerse Boys 3 op 15 april aanstaande
  • De hoofdtrainer van DSE die met ingang van seizoen 2018-2019 in Wernhout voor de groep staat.

Meer ingrediënten zijn er niet nodig voor een ‘Week van V.V.Wernhout’ jubileum-editie, toch?
De week van 9 tot en met 15 april wordt wederom onze week!

Na de afgelasting van de ‘Week van V.V.Wernhout’ jubileum-editie in februari/ maart zijn we er op gebrand om deze week in april tot een nog groter succes te maken.

Verschillende selectiespelers van Wernhout 1, 2 en VR1 zullen wederom training geven aan onze jeugdteams en onze toekomst begeleiden bij hun wedstrijden op zaterdag. Wij hopen natuurlijk dat alle jeugdleden (met hun ouders) aanwezig zullen zijn op zondag bij de wedstrijden van de heren- en vrouwenselectie! Dit is waarom…

Zondag 15 april wordt de wedstrijd Wernhout 1 – DSE 1 gespeeld. Na het gelijkspel in Etten-Leur is Wernhout er op gebrand om de thuiswedstrijd tegen de blauw-witten winnend af te sluiten. Vanzelfsprekend willen we Marc van der Linden laten zien dat hij met zijn overstap naar V.V. Wernhout een goede keuze heeft gemaakt.

Meer info is te vinden op de poster en volgt via trainers/ leiders!