VVR – MO17

Met extra hulp van de MO-15 vanwege blessures en afmeldingen gingen we vandaag naar Zundert Noord, Rijsbergen wel te verstaan. Zij staan in de competitie vrij ver bovenaan. Dus we zetten maar iemand extra in de verdediging. In de eerste minuten is VVR echt wel wat sterker, maar in de 5e minuut krijgt Suze toch een mooie kans, maar de bal beland in het zijnet.2 minuten later komt VVR 1-0 voor. Maar hierdoor krijgt ons team wel de motivatie om een tandje bij te zetten. De druk blijft hoog, maar wij komen er steeds vaker doorheen. In de 15e minuut krijgen wij een corner tegen en we hebben geluk dat er niemand van de tegenstander er een voetje tegenaan zet. In de 17 minuut kan Steffie doorbreken en zij scoort de 1-1! Het blijft spannend, maar we krijgen steeds meer de overhand. In de 28e minuut is er nog een mooi afstandsschot van Indy waar de keepster nog grote moeite mee heeft, maar helaas net niet. Eerst maar eens rusten. Na de rust beginnen we weer met een op en neer gaand spel. Kansen voor VVR maar net zoveel kansen voor ons. In de 61e minuut komt Suze mooi vrij tussen 2 personen door en maakt zij de verlossende 1-2. Hierna krijgen wij echt de overhand, want 3 minuten later krijgt Suze weer een mooie kans, maar iemand van VVR kan de bal nog net van de doellijn halen. We merken wel dat we door ons goede samenspel wel echt de overhand krijgen. En in de 73e minuut geeft Julia mooi voor en kan Suze de 1-3 binnen schieten. Toen was eigenlijk de wedstrijd al beslist, maar we moeten nog even door. We weten het netjes af te maken en de 3 punten mee te nemen. Echt een compliment voor het hele team. Jullie hebben echt fantastisch gespeeld! En een extra dank aan Esmee van de mo-15 voor haar inzet!