Speculaas- en kledingactie groot succes!

De Sint is al weer even het land uit en 2018 is inmiddels begonnen!
De speculaasactie die dit jaar voor de tweede keer gehouden werd tot en met december is een groot succes geworden! Mede dankzij de inzet van onze leden is het ons gelukt om 800(!) speculaaspoppen te verkopen, een mooi resultaat!
Onze dank richting sponsor Bakkerij van Hassel is natuurlijk ook groot, want hun vakmanschap in samenwerking met de inzet van de rood-witte Wernhoutenaren heeft een mooie extra inkomst opgeleverd voor de vereniging.
Tevens werd er voor de eerste keer een kledingactie gehouden. Ook deze was succesvol te noemen. In samenwerking met Van Meer Schoenen lopen er inmiddels vele Wernhoutenaren in het voor ons bekende ‘rood-wit’! Ook Van Meer willen wij hartelijk danken voor de samenwerking bij deze mooie actie.
Hartelijk dank voor jullie steun!