Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

Beste leden, vrijwilligers, sponsors en iedereen die V.V. Wernhout een warm hart toedraagt,

Allereerst wil ik jullie namens de gehele vereniging een gezond, gelukkig en sportief 2018 toewensen!
Het jaar 2018 is niet zo maar een jaar, op 1 december 2018 zal onze vereniging namelijk 75 jaar bestaan. Een bijzonder jaar, waar verschillende activiteiten gedurende het hele jaar in het teken van ons jubileum zullen staan.

Allereerst zal het jaar 2018 op 20 januari een teerfeest brengen wat ‘fouter’ zal zijn dan ooit tevoren. Vervolgens zullen na het carnabal-toernooi in februari alle teams weer bezig zijn met hun competitiewedstrijden spelen tot eind mei.
De jeugd zal in de tweede helft van het lopende seizoen weer genieten van een jeugdteerdag en hun kampen.
Het jaar 2018 zal in de zomerperiode in ieder geval een trainerswissel brengen, net voor het uiteinde van 2017 heeft V.V Wernhout namelijk in de persoon van Marc van der Linden een opvolger voor Jan Hereijgers jr. gevonden.

Wat 2018 buiten deze mooie momenten gaat brengen, moet blijken. Ik ben er echter zeker van overtuigd dat het een mooi jubileumjaar gaat worden met jullie, iedereen die V.V. Wernhout een warm hart toedraagt.

Dat het nieuwe jaar veel moois mag brengen!

Namens het bestuur,

Jan Hereijgers