, ,

Marc van der Linden nieuwe hoofdtrainer VV Wernhout

Wellicht het laatste nieuwtje van VV Wernhout zijde in het jaar 2017, maar daarom zeker niet minder belangrijk.

Dat VV Wernhout op zoek moest naar een nieuwe hoofdtrainer was al even bekend. Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat wij deze gevonden hebben in de persoon van  Marc van der Linden.

Marc is 44 jaar oud, woonachtig in Breda en zeker geen onbekende van VV Wernhout. In het seizoen 2005-2006 kwam Marc met Hans Talboom (destijds de nieuwe hoofdtrainer) mee vanuit Boeimeer en ging fungeren als speler/assistent-trainer. Door blessures is hij zich steeds meer gaan richten op het trainersvak. Dit resulteerde in een tweejarige samenwerking met VV Wernhout als assistent-trainer. Marc wilde graag op eigen benen staan en ging deze uitdaging aan bij VV Chaam. Hier is hij vervolgens 3 jaar hoofdtrainer geweest.

Na Chaam was het tijd voor een andere uitdaging en dat werd destijds DSE. Hier is hij eerst 3 jaar assistent-trainer geweest en daarna werd hij hoofdtrainer bij DSE. Na 5 jaar als hoofdtrainer van DSE vonden Marc en DSE, na goed overleg, dat het tijd was voor een nieuw gezicht voor de groep. Marc ging voor een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij gevonden in VV Wernhout.

Na gesprekken met het bestuur en tevens een delegatie van spelers/begeleiders hebben we als bestuur de, volgens ons, juiste keuze gemaakt.

In de gesprekken hebben we Marc leren kennen als een rustige man, die een ruime ervaring heeft met verenigingen als de onze. Daarnaast heeft hij oog voor de jeugd, is communicatief sterk en geloven wij in zijn geschetste aanpak. Wij wensen Marc natuurlijk nog veel succes het huidige seizoen met DSE.

Saillant detail is, dat er bij de eerste wedstrijd na de winterstop DSE 1 – Wernhout 1 op het programma staat.

Met sportieve groet,

Bestuur VV Wernhout