Diploma’s uitgereikt: scheidsrechterscursus groot succes!

Op woensdag 20 december hadden jeugdspelers van V.V. Zundert, VVR, Groen-Wit en natuurlijk V.V. Wernhout de tweede en laatste bijeenkomst in het kader van de KNVB-cursus ‘Spelbegeleider en Pupillenscheidsrechter’.

Namens V.V. Wernhout namen Mark Kerstens, Willem van Oorschot, Rik Lauwerijssen, Sem Zagers, Brett Bastiaansen, Thijn Zagers, Mart Adriaensen en Kimi Ermens deel aan de cursus. De eerste pupillenwedstrijdjes zijn inmiddels gefloten door deze mannen, hopelijk mogen er nog vele volgen!

Wij zijn blij met onze nieuwe scheidsrechters en bedanken cursusleider Christian Pijpers van de KNVB en Stefan Lammerse en Pierre van de Made van onze zusterverenigingen V.V. Zundert en VVR voor de ondersteuning van alle nieuwe scheidsrechters!