Carnaval (Carnabal-toernooi)

Zaterdag 10 februari is het weer tijd voor CarnaBal bij VV Wernhout!

Zoals vorig jaar hebben we zowel een senioren- als een jeugdtoernooi.

Jeugd:
JO19, JO17 en MO19
Kunnen zich opgeven bij het senioren toernooi.
JO15, MO15, JO13, MO13
Deze elftallen mogen zelf teams samenstellen van minimaal 5 personen. Het zou leuk zijn als je per team hetzelfde verkleed bent (niet noodzakelijk). Ook vriendinnetjes/vriendjes die niet in Wernhout op voetbal zitten mogen natuurlijk meedoen.
We hopen op minimaal 4 teams waardoor we een mooi toernooi kunnen organiseren. Er zal een prijs zijn voor het best verklede team en natuurlijk voor de winnaars van het toernooi!
JO11, MO11, JO9, JO7
Voor deze teams geldt dat ze zichzelf kunnen opgeven via hun leider/trainer. De kinderen die zich hebben opgegeven worden op 3 februari gemengd ingedeeld in teams en zullen ook een toernooi spelen met elkaar. Alle kinderen die uit deze categorie meedoen krijgen een bon voor een gratis frietje. Vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd die geen lid zijn van de voetbalvereniging maar wel graag meedoen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Deze kinderen mag je ook opgeven bij je leider of trainer.
Senioren:
Er worden wedstrijden gespeeld van 5 tegen 5. Hoeveel personen je team  bevat mag je zelf bepalen. We gaan er vanuit dat jullie zelf een teamnaam verzinnen. Er zal deze middag een prijs zijn voor het winnende team en het best verklede team!

Heb jij een team van minimaal 5 personen? Geef je dan op!
– Teamnaam
– Namen van spelers

Opgeven via: carnabalwernhout@hotmail.com

Jeugd: ovv Toernooi jeugd

Senioren: ovv Toernooi senioren

(Let op! Je krijgt altijd een bevestiging terug)

OPGEVEN UITERLIJK TOT 3 FEBRUARI!!

Deze middag begint rond 13.00 uur.
Meer info volgt!

We hopen natuurlijk dat jij/jullie er dit jaar (weer) bij bent/zijn!