Ondanks verlies toch trotse leiders bij de MO13

7 september 2019, in de vroege ochtend vertrokken we richting DSE. De meiden hadden er zin in. De leiders Wendy en Anja kregen assistentie van trainer Corne en vlagger Richard en zo kon de wedstrijd beginnen.
Na de aftrap werd het echt serieus, de tegenstander kwam richting de helft van Wernhout, en bleek helaas ‘n paar maatjes te groot te zijn voor de meiden. Maar desondanks blijft wernhout positief en verdedigen ze op hun best.
We gaan de rust in met 10-0.
De meiden krijgen een positieve peptalk en beginnen dapper aan de tweede helft.
En dat is goed te zien, ze gaan goed door en komen tot een paar mooie aanvallen!
Jammer genoeg geen doelpunt, maar die gaan er vast komen in de volgende wedstrijden. De eindstand is 16-0.
Meiden jullie mogen trotst zijn, we gaan er een mooi seizoen van maken!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Overzicht trainingsdagen en -tijden

Klik op de link hieronder om het volledige overzicht van trainingsdagen en -tijden van 2019-2020 te bekijken.

Trainingsdagen en -tijden senioren en jeugd

Indien u vragen heeft over de trainingen, kunt u contact opnemen met de trainers en/of leiders van het team.
Als zij uw vragen niet kunnen beantwoorden, kunt u ook contact opnemen met de coördinator van de desbetreffende categorie.

Kijk voor de taakverdeling binnen het hoofd- en jeugdbestuur op www.vvwernhout.nl/clubinfo/bestuur/

Sandraudigatoernooi 2019

Dit jaar zijn de Zundertse verenigingen te gast bij V.V.R.

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus zullen op het sportpark van de Rijsbergse vereniging weer de nodige spannende derby’s gespeeld worden.

Spelregelwijzigingen 2019-2020

Er zal ook komend seizoen nog geen VAR aanwezig zijn op het sportpark V.V. Wernhout. Desalniettemin zijn er wel een aantal belangrijke spelregelwijzigingen doorgevoerd die ook voor ons als amateurvereniging gelden.

De belangrijkste spelregelwijzigingen zijn:

• Strafschoppen worden om-en-om genomen en niet meer volgens het ABBA-systeem.
  • Een speler die gewisseld wordt moet het veld verlaten bij de dichtstbijzijnde doel- of zijlijn tenzij de scheidsrechter andere aanwijzingen geeft.
  • Een doeltrap hoeft het strafschopgebied niet te verlaten.
  • Een scheidsrechtersbal wordt direct gegeven aan een speler van het team dat de bal het laatst speelde.
  • Een teamofficial (coach, teammanager of verzorger) kan een gele of rode kaart ontvangen.
  • Bij een muur van 3 of meer spelers, moeten de tegenstanders op minimaal één meter afstand van de muur staan.

Kijk voor meer informatie op de website van de knvb.

10 augustus: Onderhoudsdag!

Beste leden,

Op dit moment geniet nog iedereen van zijn zomervakantie.
Toch willen we jullie vragen om zaterdag 10 augustus 2019 in de agenda te omcirkelen.

Op zaterdag 10 augustus wordt namelijk vanaf 8:30 uur de jaarlijkse onderhoudsdag gehouden.

Vele handen maken licht werk. Laten we er dan ook samen voor zorgen dat ons sportpark er netjes bij ligt voor de start van seizoen 2019-2020!
Wij zorgen voor een natje en een droogje.

We rekenen op jullie medewerking en een mooie opkomst, tot dan!

Bestuur V.V. Wernhout

Competitie-indeling senioren: W1 in een gewijzigde 4B. W2 treft (oude) bekenden.

Vandaag (15 juli 2019) werd de competitie-indeling van de V.V. Wernhout-selectie bekend gemaakt.

Wernhout 1 komt komend seizoen opnieuw uit in de 4e klasse B, maar treft wel 6 andere ploegen.
Wernhout 2 gaat een podium hoger acteren dan vorig jaar en treft onder andere V.V. Zundert en VVR.

De volledige indeling van beide teams.

4e Klasse B  2e Klasse A
1 BSC 1 DOSKO 2
2 DIOZ 2 SC Gastel 2
3 Grenswachters 3 Rood Wit W 2
4 METO 4 Roosendaal 3
5 Nieuw Borgvliet 5 Sprundel 2
6 Noordhoek 6 Steenbergen 2
7 NSV 7 Terneuzen 2
8 ODIO 8 Unitas’30 2
9 RSV 9 Virtus 2
10 Sprundel 10 VVR 2
11 SVC 11 Wernhout 2
12 Vivoo 12 Zundert 2
13 Wernhout
14 WVV’67

Voor de competitie-indeling van alle seniorenteams, klik hier!

Competitie-indeling jeugd

De competitie-indelingen voor de V.V.Wernhout-jeugd voor seizoen 2019-2020 zijn bekend gemaakt door de KNVB.

We willen jullie er op wijzen dat er wellicht nog wijzigingen in deze indeling zullen optreden.
Daarom adviseren we jullie om de Voetbal.nl-App in de gaten te houden.

Bij twijfel of vragen kun je uiteraard contact opnemen met het jeugdbestuur via jeugdbestuur@vvwernhout.nl

Klik hier om de competitie-indelingen te openen!

Teamindeling jeugd

Het jeugdbestuur heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de teamindeling voor het komende seizoen.
Deze indeling is reeds verspreid onder de jeugdafdeling van V.V. Wernhout.

Voor alle andere belangstellenden is de indeling hieronder te vinden.

Klik hier om de teamindeling voor de jeugd te openen!

Uit privacy-overwegingen zijn bepaalde gegevens niet zichtbaar. Deze zijn uiteraard wel bekend bij het jeugdbestuur en de leiders en trainers van de desbetreffende teams.

Op 17 augustus trapt de V.V. Wernhout-jeugd af aan seizoen 2019-2020.
Tot dan!

PS. Mocht u ten aanzien van de indeling vragen hebben, kunt u contact opnemen met het jeugdbestuur via jeugdbestuur@vvwernhout.nl

Masseur/verzorger gezocht!!!